Kjersit Design Blog!

– interiørkonsulent og teknisk tegner

Bilen er godkjent!

by Admin on mai 29, 2017, no comments

I går skrev jeg at bilen min skulle på kontroll EU i dag. Det gikk veldig bra, og bilen ble godkjent uten en eneste mangel og feil. Så nå kan jeg rulle trygt på norske veier i to år til. Det er en utrolig fantastisk følelse. Slike EU-kontroller er alltid ganske nervepirrende, men jeg hadde en god følelse siden jeg hadde bilen på verksted dagen før godkjenninga. Det var en utrolig god service, og jeg har lagt igjen bare gode tilbakemeldinger hos verkstedet jeg var oss. Kontrollen tok ikke lang tid, og jeg fikk en god kopp med kaffe og en skål med kjeks mens jeg ventet på resultatet. Neste gang jeg må på EU-kontroll drar jeg definitivt tilbake hit. Jeg liker å bli møtt av hyggelige folk som tar godt imot deg. Da føler man seg automatisk mye tryggere og sikker på at jobben blir utført av best kvalitet.
Bilen er godkjent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *