Kjersit Design Blog!

– interiørkonsulent og teknisk tegner

De tok min sønn.

by Admin on januar 8, 2013, no comments

Det er frustrerende hvor vanskelig det er å hjelpe sitt barn med lekser og skolearbeid. Det er ikke vanskelig på grunn av at jeg ikke skjønner det han lærer og jobber med. Nei det er vanskelig fordi vi er så ufattelig forskjellige. Så forskjellige at vi rett og slett ikke forstår hverandre. Jeg kan prøve å forklare til jeg blir blå uten at min sønn forstår, dette har gjort sitt til at hjemmelekser er vårt største mareritt … som aldri slutter.

Hva gjør man når man rett og slett ikke klarer å kommunisere med sin egen sønn? Jo, man oppsøker hjelp … trodde jeg. Jeg har aldri angret så mye på noe i hele mitt liv som jeg angrer på min avgjørelse om be BUPom hjelp. Jeg gikk til de og spurte om de kunne være så snille å hjelpe meg og min sønn. Lære oss å kommunisere med hverandre med det håp for øyet at jeg en dag ville kunne converse med min sønn, ha en ordentlig samtale og forstå hverandre. Det hele endte med at BUP og barnevernet sier jeg er uegnet som omsorgsperson for min sønn. Men det er ikke det beste, det som virkelig tar kaka er det faktum at det kun gjelder en av mine to sønner. Jeg er ikke egnet til å ha omsorgen for min eldste sønn så de tok ham, men den yngste derimot kan jeg fint ha omsorgen for … forstå det den som vil. Ikke mye til hjelp! :(

 

Hjertet mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *