Kjersit Design Blog!

– interiørkonsulent og teknisk tegner

Dette kan fikses

by Admin on juni 28, 2015, no comments

Det er ganske mange som kommer til meg og er helt oppgitte når de oppdager interiør «feil» de har gjort i hjemme sine. Alt fra feil høyde på ting, størrelser som ikke går over ens og det samme med farger som krasjer. De fleste tror at det vil koste en liten eller stor formue og rette opp, men nei. Det er enkle ting som skal til for og få en bedre flyt i hjemmet når det kommer til designet du har eller ønsker.

flyt

Et eksempel er: Jeg ble med en venninne av meg på besøk til søsteren hennes en gang. Søsteren hadde et fint hjem med mye friske farger og god buk av fantasi. Det eneste som fikk meg til og stoppe opp da jeg kom inn i stua hennes var gardinene. Det var ikke fargen som var problemet her, men høyden de hang i. Hun ba meg om tips til hvordan det kunne fikses og deg ba henne hente en skrutrekker. På 15 min hadde vi flyttet gardinstengene hennes 40 cm høyere enn der hun hadde de fra før. Og vips! Nå så suen hennes mye større ut og det fikk oss alle til og løfte blikket opp og ikke nedover. Jeg har lagt inn en video under her som vil gi dere alle noe ekstra tips på hvordan dere får tilbake flyten i hjemmet deres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *