Kjersit Design Blog!

– interiørkonsulent og teknisk tegner

Gode tips til deg som skal på bilferie

by Admin on juni 18, 2017, no comments

I forrige måned ble bilen EU-godkjent, som jeg skrev sist. Nå er jeg klar for ferie og har bestemt meg for å gjennomføre nok et år på bilferie gjennom Europa. Derfor blir det nok en ekstra tur innom verksted for å forsikre meg om at alt står bra til, slik at jeg ikke blir stående havarert på en ukjent plass i et fremmed land uten at jeg kunne forhindret det. Det er iallefall et godt tips og anbefales før du legger i vei. Andre gode tips må være å sikre deg mye god musikk på CD eller gjennom mobile musikkprogram, slik at de lange strekningene føles litt kortere. Et annet godt tips til deg er å gjøre som meg – se på kartet og planlegge rastepauser i nærheten av bensinstasjoner der jeg kan fylle samtidig! To fluer i ett smekk :)

Rød cabriolet på landeveien

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *