Kjersit Design Blog!

– interiørkonsulent og teknisk tegner

Godteri for bilen

by Admin on februar 17, 2017, no comments

Jeg har akkurat hatt fødselsdag og da fikk jeg litt penger. noen av disse har jeg tenkt til å bruke på bilen min. Den skal få bilpleie. Det høres helt teit ut, for egentlig burde jeg ha brukt det på å gi meg selv manikyr eller den type pleie, men nå ser bilen min verre ut enn meg, så da er det vel den som trenger det mest. Føler meg veldig snill, egentlig – ofrer meg for bilen min!

Nå er det uansett vinterferie og jeg har noen dager fri. Har tenkt meg ut på ski så ofte som mulig. Har kjøpt meg nye klær så nå blir jeg nesten like flott som Johaug i løypene! Kommer vel neppe til å bli like flink som henne, men jeg jobber med saken og har faktisk meldt meg på skirenn litt senere i år. Det skal bli gøy. skal gjennomføre sammen med en venninne, så kan vi peppe hverandre og ting blir ille.

godteri til bilen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *