Kjersit Design Blog!

– interiørkonsulent og teknisk tegner

Har skaffet meg sykkel

by Admin on august 12, 2017, no comments

Fremkomstmidler kan være så mangt. Alt fra bensindrevne kjøretøy, til mer miljøvennlige alternativer som sykkel og sparkesykkel. I den senere tid har vi også sett nye alternativer som er drevet av elektrisitet, for eksempel classywalks. Det jeg ønsker å trekke frem i denne bloggposten er at jeg har skaffet meg sykkel, og at dette er det smarteste jeg har gjort på lang tid. Tidligere har jeg brukt altfor lang tid på å gå over korte distanser, for enkle ærender. Som for eksempel en rask tur til butikken, ned til t-banen, trikken eller toget. Nå som jeg har skaffet meg sykkel kan jeg enkelt, smidig og raskt ta meg til lokasjonene jeg ønsker – uten å verken forurense miljøet eller plage andre. Skulle jeg få problemer med sykkelen, besøker jeg enkelt og greit mekonomen.no og skaffer meg det nødvendige verktøy for å fikse den.

sykkel enkelt raskt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *