Kjersit Design Blog!

– interiørkonsulent og teknisk tegner

I all hast

by Admin on november 15, 2015, no comments

Ja i morges ble det i all hast her.

Kom ut og satte meg i bilen for å kjøre på jobb. Men tror dere bilen ville starte?

start 13

Neida den ville alt annet enn å røre seg av flekken. Kan ikke skjønne hvorfor annet enn at det er fredag den 13.

Alt skal jo være i orden på bilen. Servicen er gort og de sa at alt var i skjønneste orden. Noen ganger har jeg bare lyst til å rive meg i håret. I i dag var en slik dag. Jeg måtte bare løpe rett inn i huset å ringe rundt.

Heldigvis var det et Meca verksted ikke så alt for langt unna som kunne komme å hente bilen med en gang og få fikset den.

De kunne ikke der å da fortelle meg hva som var galt, men han sa han hadde en mistanke.  Så nå står jeg uten bil, men heldigvis bare til i morgen. Og enda mere heldigvis så er det oppdraget jeg jobber på nå om dagen bare noen få busstopp unna. Så nå kjører jeg kollektivt så veldig mange andre gjør. :-)

kol

Må ærlig innrømme at det faktiskt er litt koselig. :-)

Hvordan kommer du deg på jobb om morgenen?

Kollektivt, eller er du en einstøing i bilen slik som jeg er?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *