Kjersit Design Blog!

– interiørkonsulent og teknisk tegner

Innredning av cruise skip lugarer

by Admin on april 13, 2013, no comments

Jeg er utdannet interiør konsulent og teknisk tegner og jeg har planlagt og utformet en del kjøkken, baderom, garderober, soverom, trimrom/badstuer og oppholdsrom. Ja, de fleste typer rom egentlig. Men jeg har aldri prøvd meg på innredning av lugarer, jeg innbiller meg at det nesten må være en slags vitenskap i seg selv 😛

Luksus lugar

Men tenk bare å skulle innrede luksus lugarer på et gedigent cruise skip som farter rundt i middelhavet eller karibien. Foruten Hurtigruta er det vel ikke mulig å oppdrive andre cruise norge tror jeg, så her i nord er vel ikke behovet for slike interiør designere stort akkurat.

Men det er jo lov å fantasere likevel. For det er ikke til å komme fra at det ville vært spennende og utfordrende. Det er jo snakk om at man skal oppnå et uttrykk som skaper følelsen av luksus uansett hvor stor eller liten lugar, hvor dyr eller billig lugar, hvor eksklusiv eller puritansk lugar det er snakk om.

Det er i hvertfall det jeg synes, for jeg har et litt sånn syn på cruise. At det er en eksklusiv og luksuriøst måte å feriere på, som liksom alltid har vært forbeholdt de bedre stilte menneskene i verden 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *