Kjersit Design Blog!

– interiørkonsulent og teknisk tegner

Litt hjelp på veien

by Admin on februar 19, 2016, no comments

Ja det er griet å få litt hjelp på veien en gang i blant :-)

hjelpfull

Jeg treffer så mange av mine nye kunder igjennom de jeg alt har. Det er veldig ofte at jeg er hos en kunde og de før uventet besøk. Det er da alltid potensielle nye gull-kunder jeg møter :-)

møte

De bruker å spørre hva jeg har gjort der å hva jeg tar for å gjøre det samme hos dem. Det ender ofte med at de forteller at her og nå lar det seg ikke gjøre økonomisk, men kanskje om en til to måneder. Det stopper også der :-(

Jeg burde egentlig ha med meg en liste over tips som jeg kan gi de. På den lista skal det stå alt fra, salg de kan foreta seg, prioritering, innsparing, priser lån og mange flere tips jeg kommer på underveis 😉

smart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *