Kjersit Design Blog!

– interiørkonsulent og teknisk tegner

Mens jeg venter

by Admin on juli 11, 2014, no comments

Joda – jeg var veldig optimistisk her om dagen, Sommerværet kom …. til de i nord. Her har det regnet i bøtter og spann. Men nå påstås det at det er på tur til oss sørpå også,

Mens jeg venter på varmen sitter jeg på nett og jobber litt. Kan være fint det også, Spesielt når jeg nå tar en pause i jobbingen for å fortelle deg hva jeg styrer med. Kan kanskje beregnes som jobb det og siden jeg snakker jobb her og – litt ihvertfall. leter etter gode og smarte ting på nett til innredningsprosjekter. Noen er på tegnebordet, mens andre er mest bare ideer. jeg synes det er greit å ha litt oversikt over hva som finnes der ute, slik at det kan gå litt kjapt når et prosjekt starter.

Kommer over mye rart jeg ikke trenger, men som kan være morsomt eller nyttig. Som denne:

Nope – det er ingen vanlig lyspære. Denne kobles opp mot WI-FI og mot mobilen din – og vips kan du styre lyset via mobil. Smart! fant den på en side med mye nyttig. Sjekk den selv

På en av mine faste sider kom jeg over denne garderobeløsningen. Velgig praktisk! jaggu noe å ha i minnet til neste prosjekt hvor det skal være oppbevaringsplass.

Jeg kunne fortsatt lenge å vise deg alt mulig jeg finner. men har ikke tid til mer nå. Du har ihvertfall fått noen tips og jeg har fått fortalt hva jeg styrer med for tiden. Må stikke – jobbmøte med en ny klient. Ha en fin dag uansett vær! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *