Kjersit Design Blog!

– interiørkonsulent og teknisk tegner

Mye lekkert interiør!

by Admin on mars 24, 2014, no comments

Vi skal legge nytt gulv i gangen, og jeg har lyst på noe annet enn vanlig standart laminat. Jeg vil ha noe som skiller seg ut, og som passer inn her hjemme.

Som for eksempel et skikkelig tregulv, som dette:

Litt røft utseende, slitesterkt, og vil passe perfekt inn her hos meg. Tror også det er et gulv jeg ikke kommer til å bli lei av etter en stund, og det er viktig i mine øyne.  Og så kan man bruke tilbehør i mange forskjellige farger til dette gulvet, det er bare fantasien som setter grenser. Hva med for eksempel en slik tøff hylle:

Det er utrolig masse fargerikt og flott å kjøpe til huset, og finner man inspirasjon og er litt nevenyttig, kan man faktisk lage mye av det selv :)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *