Kjersit Design Blog!

– interiørkonsulent og teknisk tegner

På tide å besøke familien

by Admin on juli 22, 2017, no comments

Det er lenge siden jeg har vært hjemme i barndomshjemmet og besøkt mine nærmeste. Nå er det dog på tide å gjøre noe ut av det. Etter å ha fått hagen på stell har jeg litt tid til overs, selv om pengene kanskje ikke strekker til. Så jeg har skaffa meg et folkia lån og allerede fikset meg flybilletter og leiebil. Har også avtalt med noen gamle klassekamerater at jeg skal komme innom, og kanskje vi dealer ut en liten fest? Ja, jeg tror dette blir en bra tur. Jeg har satt av enkelte dager for å få tid til alt. Føler at familien alltid kommer i andre og tredje rekke når en har ferie. Nå trenger man kanskje være flinkere til å ta seg på tak når man har fri og ferie, til å faktisk ta vare på de som er der hele tiden for deg.

Besteforeldre med barnebarn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *