Kjersit Design Blog!

– interiørkonsulent og teknisk tegner

Problemer med bena

by Admin on januar 15, 2013, no comments

Jeg har begynt å få problemer med bena mine. He he he, jada det er nok kommet med alderen 😛

Men jeg sliter med at jeg får vondt i hælene og anklene om jeg står og går mye, skulle jeg finne på å sitte for mye er problemet at bena mine sovner (leste om det i illustrert vitenskap).
Jeg har lurt på om det er skoene mine, måten jeg går på, står på, sitter på eller kanskje underlaget jeg går på som er skyld i problemene. Hjemme er alle gulv flislagt, et hardt underlag. På jobben er det gulvbelegg, men med tanke på at det er betong gulv under er det nok minst like hardt som hjemme. Jeg beveger meg mye på asfalt, men får lett vondt i bena så jeg bruker gode sko. Har testet en god del kjerringråd men de har ikke hjulpet.

mykt og lunt under føttene

Nei, jeg har kommet frem til at det antagelig er den gamle skrotten som sakte men sikkert begynner å forfalle som er årsaken. Ungdomstidens tankeløshet har sin pris kan det se ut til … he he he ^^,

Men aldri så galt at det ikke er godt for noe, stemmer bra det. Under min jakt på forklaringer og løsninger har jeg kommet over noe fantastisk. Jeg skal ha korkgulv på kjøkkenet mitt!!  Naturlig, miljøvennlig, støtdempende, lyd dempende og mye, mye mer. Jeg tror i alle fall at det ikke er mulig å få et mykere eller lunere gulv enn et korkgulv 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *