Kjersit Design Blog!

– interiørkonsulent og teknisk tegner

Pusse opp / Bygge!

by Admin on mai 3, 2015, no comments

Hei igjen!

Da har jeg tatt en stor avgjørelse her hjemme.

Jeg har en stor kjeller er i huset som jeg nesten ikke bruker til annet enn oppbevaring og et vaskerom. Det slo meg her om dagen at jeg har mere en stor nok plass til å lage et stort hobbyrom. Har sett litt rundt på hva jeg ønsker av design og interiør og kommet frem til at dette vil koste noen kroner.

hobby1 hobby2 hobby3 hobby4 hobby5

Så nå har jeg avtalt møte med banken min til uka så jeg får diskutert og sett litt på muligheten jeg har om jeg søker om et lån.

Jeg krysser fingrene for at dett blir bra. Har du noe hobbyrom/kontor? Hvordan ser det i så fall ut?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *