Kjersit Design Blog!

– interiørkonsulent og teknisk tegner

Så mange ideer

by Admin on juli 15, 2015, no comments

Hei igjen alle sammen. Da er jeg kommet hjem igjen.

Jeg føler meg 100 kg lettere nå enn før jeg reiste. Jeg kan virkelig anbefale en slik spa tur til alle og en hver. Det var fantastisk!

fantastis

De av dere som følger bloggen min vet jo at jeg ønsker meg en spa her hjemme. Eller snarere at jeg ønsker å bygge badet om til et mere spa lignende rom. På denne turen ha jeg plukket opp mange gode ideer til hvordan og hva jeg kan gjøre hjemme. Jeg har alt snakket med min bedre halv del om dette og vi er enige i at vi skal gjennomføre planen min. Så til helgen går turen til Byggmax for å hente noen byggevarer som trengs. Vi må også plukke ut nye fliser til badet, nytt dusjhode, etc. Jeg gleder meg masse til byggingen og ikke minst til ferdig stillingen.

Her er en liten video som viser noen små tips til behandlinger du kan lage selv og utføre hjemme 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *