Kjersit Design Blog!

– interiørkonsulent og teknisk tegner

Ta vare på bilen din

by Admin on mai 28, 2017, no comments

Jeg skal snart ha EU-kontroll på bilen min, og i den anledning har jeg hatt bilen på verksted for å rette opp i feil jeg ikke klarer å fikse selv. Bilen har også fått litt ekstra bilpleie, så nå føler jeg meg trygg på at kontrollen blir bra i morgen. Bortsett ifra bilen er jeg i gang med et stort, kreativt, prosjekt som blir lansert til høsten. Jeg gleder meg utrolig mye, samtidig som det er veldig nervepirrende. Jeg lurer svært på hvordan tilbakemeldingene vil bli. Forhåpentligvis er de positive. Jeg ønsker å glede folk med min kreativitet, og hittil føler jeg at jeg får det til. Det viktigste er å ha troen på seg selv, da kommer alt det andre løpende med tiden. Mye av det jeg har fått til i livet, er fordi jeg har trodd på det og jobbet hardt. Jeg krysser fingrene for at dette prosjektet blir enda bedre enn de forrige.
Ta vare på bilen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *